Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kitano Előzmény: #330931

No, itten vagyok. Én nem azt írtam, hogy az MNyP törvényt Viktorék hozták, hanem hogy ők hajtották be a tömegeket a rendszerbe. Ezt most is tartom, hiszen a pufajkásék által hozott törvényhez jó három évig nem nyúltak hozzá. A cikket köszönöm, egyébként ismerem az információkat, amiket tartalmaz. Én is ajánlok Neked egyet, ez viszont teljesen kimerítő a Fidesz kontra MNyP témában. Ha van időd olvasd végig, szerintem árnyalja a képet: www.policysolutions.hu/.../Policy%20Solutions_Fidesz%20és%20a%20magánnyugdíjpénztárak.pdf Ja, és 98-99-ben Gabika volt a Miniszterelnöki Hivatal TB alapokat felügyelő államtitkára, és nem emlékszem Tőle sem módosító javaslatokra. De a lényeg mégsem ez, és ezt nem akarjátok látni.

Én nem ragaszkodom a MNyp-hoz és a jelenlegi rendszerhez, én csak ahhoz ragaszkodom, hogy az állam ne nyúljon le magánvagyonokat. Itt ugyanis nem a svéd modellről és a leendő nyugdíjasok érdekvédelméről, vagy nagy szerkezeti reformokról van szó, hanem lenyúlásról és a költségvetési lyukak tömködéséről. Egészen őszintén még a demokratikus megoldásokhoz sem ragaszkodok. A diktatúrának is vannak előnyei, de akkor csináljuk komolyan! Csak könyörgöm, ne újra kommunista diktatúrát csináljunk, mert ezek tőrőlmetszett kommunista módszerek. Ismétlem: az állam kb. 3.000 Mrd-ot fog eltapsolni. Olyan pénzt, ami jelen pillanatban a Te meg az én magánvagyonom. És nem a jelenlegi nyugdíjakat fogják fizetni belőle, hanem folyó kiadásokra fog elmenni. Ez nem jobboldali program, ez államosítás. Horthy lenne az első, aki Viktorkát felképelné egy ilyenért, ha még élne. És közben a nagy állami elosztórendszerek reformjainak ügyében továbbra sem történik lényegi változás. Köztük a nyugdíjrendszerének az ügyében sem.

Egyébként semmi bajom Veled, még sok mindenben egyet is értünk. Sajnálom, hogy ebben nem...