Re: nincs cím
gentlemanus Előzmény: #330291Csokigyáros testvérem,
én nem haragszok rád, mert naívnak tartasz.
Ha a hit valamiben naívság, akkor az vagyok.
Hiszek ugyanis abban, hogy igenis sikerülhet is ennek a szerencsétlen, nyomorult kis magyar nemzetnek. Persze könnyű volt a sikertelenség és a reménytelenség látszatát megszokni az elmúlt 8 évben, ezt nem tagadom.
De szerinted az lenne a normális emberi mentalitás, hogy úgy éli az ember a mindennapjait, hogy nem hisz semmiben? Hogy úgy sem lesz semmiből semmi? Hogy úgy is csak a rossz lehet minden? Hogy előre lemondunk mindenről?
Persze mondhatod Te, hogy a családdal leléptek Ausztráliába. Talán meg is értelek. De én azt mondom, hogy szimplán elmenekülsz/elmenekültök életetek nagy feladata elől, még pedig az elől, hogy te is kaptál egy hazát gyerekként a szüleidtől, ahogy ők is az ő szüleiktől. A jelen generáció feladata pedig mindig az, hogy egy jobb hazát adjon át az elkövetkezőknek, a gyerekeknek, és megtanítsa őket a hazájuk iránti elhivatottságra, hogy szeressék azt, és hogyan tudják megvédeni és még jobbá tenni azt.
Elmehetsz, de a gyökereid itt fognak mindig maradni.
És a megnyugvást egyedül csak a gyökerekhez való visszatérés fogja neked megadni.
Találsz e még ilyen szépet valahol?
Tud-e még ilyen szépen táncolni valaki?:
Iszol-e finomabb nedűt Tokaj vesszeinek nektárjánál?
Nem akarok 1000 videót betenni.