Re: nincs cím
zeeh_ Előzmény: #329264Lám, de kiakadtál rám. Neked sem ártana olvasgatni, mert az ilyen mértékű elvakultság nem vezet jóra. Tisztában vagyok vele, hogy az EU saras ebben az ügyben erősen, amiért tűrt az elmúlt években és amiért nem engedte a 9 országnak az MNYP elszámolást.
- Biztos, hogy azokat kellene megint szívatni, akik a rendszerváltás óta cipelik a hátukon ezt a rohadt országot, dolgoznak és adót fizetnek?
- Kiadáscsökkentés jövő tavasszal? Majd hiszem, ha látom. Mondani én is tudnék bármit.
- Miért nem nyúlnak hozzá a pénznyelő állami cégekhez (pl. MÁV, Posta, MTV, Duna TV)?
- Miért nem csökkentik drasztikusan a 3200 önkormányzat + apparátus számát?
- Miért nem limitálják a kirívóan magas nyugdíjakat, ha már most egyenesen ellopják 3 millió ember befizetését? Lásd Biszku 600 ezres nyugdíja.
- Miért nem nyúlnak hozzá a fényesre nyalt hátsójú, dolgozókon élősködő kisebbség szociális juttatásaihoz?
- Miért is nem lehetett bevezetni a vagyonadót, amivel adófizetésre lehetett volna kötelezni a feketézőket, adóelkerülőket?
Következő lépés ezek után mi lesz? Zárolják az emberek számláján a megtakarításokat? Nemrég őrültségnek tűnt volna ennek feltételezése, de az MNYP buli után már nem venném annyira biztosra, hogy ez őrültség. De van még sok kérdés, amit fel lehetne tenni...
2/3 pedig csak azért lett, amiért az MSZP nyert 2006-ban, az emberek szemébe hazudtak ezek is. Hol volt itt fél éve szó arról, hogy ellopják 3 millió ember befizetését? Egy betűt nem mondtak arról, hogy pontosan mire készülnek, sok fülkeforradalmár biankó felhatalmazást adott nekik. Most majd örülhetnek, hogy micsoda forradalom zajlik.
Azt gondoltam, hogy a tolvaj szoclib banda után más szemlélet jön, de ezek is csak azokat képesek megnyírni, akik betesznek a közösbe és nemcsak kivesznek onnan. Dettó ugyanolyan hiteltelen sz*rházi banda, mint a szoclibsi brigád volt, semmiben sem különbek. Nem csoda, összeköti őket a KISZ-es, MSZMP-s múlt.
Ha neked ennyire tetszik, hogy ellopják az MNYP pénzeket és egy részét rögtön felélik, akkor tapsolj mellé, de nekem ez nem jön be.