Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Csilla76 Előzmény: #321748

én a SAPnál dolgozok és bejelentett érdi címem volt. vissza akartam menni dolgozni, de nem vették fel a csemetét, és másdoszorra sem, amikor már négy éves volt. és tűrtem...és elmentem dolgozni fizettem 6 órás béremből a magánovit és nem vettem fel semmi segélyt. és nem maradt semmi megtakarítanivalóm..már négy éve..most jön az ötödik.

szeretnék visszamenni dolgozni, de engem büntetnek..nem veszik fel államiba a gyermekem. mert nem vagyok érden szociálisan rászorulva semmire sem.

kétszer ki akartak minket a helyi cigányok rabolni, a házba be akartak törni. és egyszer én kergettem el őket.egyszer meg mázlink volt, mert hamar hazaértünk...tudtunkon kívül. az autót meg embereket láttunk, de nem fogtuk, csak később, hogy nálunk jártak.

szóval elegem van.

dolgozok, pénzt termelek, és nem vagyok otthon, és a gyermekemnek alanyi jogon jár(na) az állami oktatás, de helyette én fizetek két helyre, hogy a köcsög rászorult, aki vagy szerencsétlen és tényleg nem tud dolgozni, vagy mutyizik, annak is én fizetem az oktatását. Ja meg pluszba az enyémet extra díjért.

Eddig szolidáris voltam. Mostanában, ha valaki kéreget és normális ruhában van, alig bírom ki, hogy ne szálljak ki és rugdossam meg. még ha fehér ,akkor is.

Elég volt a szolidaritásból, velem ki lesz igazságos?

Persze ha én mutyizok, akkor én szemét vagyok, mert eddig próbáltam becsületes lenni és ezt már megszokták tőlem, hogy birka vagyok.

Veszek egy farkasbőrt.