Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Új szegmensben ért el sikert a Rába a FÁK piacon

bargain_hunter Előzmény: #319377

Ráadásul azt még nem is mondtam nektek, hogy tegnap délután nézegettem ennek a junknak a grafikonját, és az, amit a nézegetés közben hirtelen észrevettem, az igencsak megviselt.

Úgy elkapott az idegesség, amikor azt a félelmetesen borzasztó alakzatot észrevettem, hogy hirtelen elkezdtem izzadni és egyben kirázott a hideg is, a gyomrom összeszorult a rátört hirtelen idegtől, a kezem úgy remegett, hogy alig tudtam gyorsan kikapcsolni a gépet.

El is mentem otthonról hirtelen, jó bő két óra hosszás séta után, az őszi nap lemenő sugaraiban, meg a színesedő fák leveleiben gyönyörködve tudott csak oldódni bennem a feszültség annyira, hogy újra megmerjem közelíteni a házat. A gépet természetesen már bekapcsolni se mertem tegnap este, egész éjszaka gyűjtöttem a bátorságot, hogy reggel indítani legyen erőm.

Most nagy félelemmel újra áttekintve az alakzatot, szinte bizonyosan be is fog következni az ,amitől minden Rába tulajdonos retteg, a hatalmas esés.

Közzé is teszem, mit vettem észre a charton, de azt javaslom, hogy csak 18 éven felüli, igen erős idegrendszerrel megáldott részvény tulajdonosok nézzék meg, illetve erős nyugtató javallott a gyengébb idegrendszerűeknek, a 950 feletti szintekről beragadtaknak meg egyenesen egyáltalán nem javaslom, az esetleges lelki, idegi sérülések, a harakiri elkövetését megelőzendő.

Szóval jól gondoljátok meg, mielőtt rákattannátok a linkre:

http://kepfeltoltes.hu/101028/R_ba_2010.10.28._www.kepfeltoltes.hu_.png

November 15-ig van még elég idő tán az alakzat megvalósulására, ha felsőbb erők bele nem köpnek a levesbe vagy bele nem tojnak megint a bilibe.