Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #312705

szép volt ez a tegnapi győzelem, de...

Úgy érzem, hogy még mindig sokkal gyorsabban pontosabban és laposabban kellene játszani, ahhoz, hogy legalább- egy amúgy nem túl veretes svéd vagy eu-i középerős csapatot meg tudjunk verni komoly ki-ki meccsen.

Komannak szenzációs labdái voltak! Egy ilyen embernek ha jól megy el tud dönteni mérkőzéseket, csakúgy, mint Gera, Dzsudzsák, vagy Szalai, Juhász vagy akár Rudolf... Felnőhet játékban még játékban Németh Krisztián vagy ez a Pintér gyerek is.

Ezt a "törzset" ideálisan ki lehet egészíteni tehetséges fiatal kiegészítő emberekkel, mint a tavalyi U21-es csapat emberei (pl. Gosztonyi).

Van stabil védekező középpályánk Vadócz és pl Laczkó játéka tetszik...

Szóval azt mondom, hogy most ismét van végre csapatunk, akinek tényleg egy kis szerencsével reális esélye lehet akár a mostani EB-re való kijutásra is.

De nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a finnek elleni első félidőben elég szerencsétlenkedő játékot mutattunk, és a finn gól előtt egyszerűen percekig nem találkoztunk a labdával , sőt ami borzasztóbb volt, hogy le sem ütköztük az ellenfelet, rohangáltunk olyan magyarosan, hogy véletlenül se érjünk se a támadóhoz, se a labdához...

Ami nagyon veszélyes dolog egy jó csapat ellen.

Nagyon jellemző volt, hogy a 2. gól előtt ugyanúgy felfelé indult a támadással egy védő, de mikor nem kapta meg a labdát a félpálya előtt, egyszerűen megállt és nem futott tovább...Azt hittem kettéharapom a tévénket!

A hollandok a következő ellenfeleink, ők egy teljesen más szinten játszák a focit, szerintem még a spanyolok ellen is nagyobb esélyünk lenne pontot szerezni, mint ez ellen a rettentő gyors holland válogatott ellen. A spanyolok is csak úgy tudták megverni őket, hogy végig maguknál tartották a lasztit...

Tegnap a svédeket is ahogy lefocizták és amilyen gólokkal , az szinte hihetetlen volt...

Na mindegy akármi is lesz, most végre -mint Várhidi idején- szerethető a CSAPAT és merünk támadni is, elhisszük, hogy ha nem is vagyunk (még) jobbak az ellenfélnél, ott az alatt a 90 perc alatt megnyerhetjük a meccset és ez számít. Gyűlölöm azt nézni, hogy ha egy magyar játékos 90 percig azt nézi, hogy micsoda sztárok ellen játszik és csak a lefújás után "robban oda" az ellenfélhez hogy megszerezze tőle a mezét...

A Dárdai féle válogatottban alibifocit játszó "csak meg ne sérüljek, mert végleg kikerülök a csapatomból" típusú játékosok, valamint a Torghelle "tegyetek be legalább a válogatottba , inkább fizetek ezért, hátha leigazol valaki" és a Huszti féle "primadonna vagyok, nem vagyok hajlandó leülni a kispadra" típusú játékosok végleg kiszorultak a keretből remélem!