Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #310222

Miért kit támogassanak, ha nem a magyar vállalkozókat?

1998- 2002 között valszeg te még olyan 10 év körüli kislány lehettél, ha most vagy diák.

Szerintem az az időszak volt az ország legtermékenyebb időszaka 1947 óta, nem hiszem , hogy meg tudnád ítélni, hogy a szegények csak szegényednek, a gazdagok meg gazdagodnak, mert 10 évesen még nem érzékelted ezeket a dolgokat, max az akkori szoci propagandát (ugye akkor még nem volt jobboldali média- ez óriási baklövés volt a fidesz részéről, mert a mai napig is ezek a szoci rigmusok járnak az emberek fejében erről az időszakról) akkor benyelő ember(ek)től szerezhetted ezt az info-t.

Az egykulcsos adórendszert én sem értem, de reméljük nem hülyeséget csinálnak vele.

"Orbán hatalommániás..." bocs, ez megintcsak a szoci propaganda.

Igen, Orbán beszéde a fővárosról kicsit Horthy beszédére hajazott, csak Horthy ezt szebben és jogosabban fogalmazta meg. A jó média hátszéllel rendelkező kommunisták kezéből mindig is nagyon nehéz visszaszerezni egy ilyen elurbanizálódott, egymást nem ismerő embertömeggel rendelkező elbutított hordaként szavazó város lakosságát.

Szóval már bocs, de én úgy látom, hogy a családi neveltetésed egy erősen kiábrándult baloldali szavazó család volt és ez nyomja rá a bélyegét a látásmódodra.

Keveredve azzal , hogy fiatal is vagy (és nő is vagy).

De a tévedés jogát fenntartom magamnak.