Re: nincs cím
Wall street Előzmény: #310005Én olyan naiv voltam, hogy azt gondoltam, hogy az emberek adnak lehetőséget egy új pártnak, hogy bizonyítson, mert már a Zsidesz meg a Maszop már bizonyították az alkalmatlanságukat, de úgy látszik sokak szemében még mindig ez a két párt van. Orbán másodjára fogja bizonyítani alkalmatlanságát, remélem ebből már tanul valamit a magyar nép ! Orbán mindig a vállalkozókat támogatta, a közép és felső réteget. Orbán kormány alatt, a gazdagok még gazdagabbak lesznek, a szegények, meg még szegényebbek. Semmi különbség nincs az MSZP és a Fidesz között, egyik kutya , a másik eb ! Az egy kulcsos adórendszer hát az valami iszonyat. leszavaznám, úgy ahogy van....
Jót mosolyogtam Orbánon, amikor mondta : Budapest mától ismét Magyarország fővárosa, mert eddig biztos nem az volt ! Nem hinném, hogy a városi nép érdekeit tartaná szem előtt, hanem valami egészen mást, mert neki is benne van a keze elég sok mindenben, kár hogy már elfelejtették a hívei. Orbán nagyon hatalommániás, önimádó, majd szajkózza má a dakota közmondásait ahogy szokta !
Meg nagyon sok független polgármestert megválasztottak, hát Én bízom benne , hogy az mind Jobbikos, csak nem merik felvállalni :) !