Re: nincs cím
Zabás Előzmény: #307456hétvégén voltam felvenni DK-n egy 2008-ban épített lakást
55 hasznos 88 nm Br. területtel 17,5MFt-t szeretnének érte ők is ennyiért vették az egészet 100% hitel és vállnak, mondtam, hogy lehetetten, más ingatlanos okosabban csinálta, mint én mert előre megkérdezte az árát és ne is szerződtek, mondán, hogy nem akar papirokat gyűjtögetni, én is ezt tettem volna, ha már nincsenek kitöltve a papírok, meg megsajnáltam őket, de ebből tudom, hogy nem élek meg :(
A lényeg amiért belekezdtem, mondtam, hogy max 15mill amiért talán elmegy 0 km-es lakások ennyiért mennek most ott a környéken, de nincs 3 millájuk, hogy kompenzálják a veszteséget. És itt jön a Forinthitelesek előnye, nekik 17 millát kell visszafizetni, hasonló paraméterekkel rendelkező Veresi lakásnál is voltam ott is 17 millért vették és 100% a különbség csak annyi, hogy neki 24 millt kell visszafizetnie a törlesztőrészlet z ugyan annyi kb, mint a forinthitelesnek, csak lényegesebben többet kell visszafizetnie ezen az árfolyamon. Persze ezt már nem vettem fel, 25 millért. De szerintem 0km-en sem ért 17 millt!
Ja azt tudjátok, hogy a Csiki-Bege-Bereg meg minden CSIKI vállalkozás bedobta a kulcsot! Kaszáson is bezárt az Autóplázája