Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

zeeh_ Előzmény: #306450

Én egyelőre úgy látom, hogy ez az elszámoltatósdi lassan már csak egy figyelemelterelés, hogy ne a leendő lépésekről kelljen beszélni vagy a 29 pontról, ami szvsz nem ér sz@rt se, mert attól nem fog beindulni a gazdaság.

Irányt és is tudok mutatni, de ne tegyünk már hirtelen úgy, mintha ők lennének hirtelen a becsület bajnokai, akinek aztán nem tapad pénz a kezükhöz. Megvan a véleményem mind a 2 volt KISZ-es, MSZMP-s emberekkel feltöltött bandáról.

Mellesleg fogadni mernék, hogy ez az éles irányváltás csak azért történt, mert érezték, hogy ha marad a szokásos mutyi (lásd rádiótender vagy a titoktörvény közös megszavazása tavaly), akkor brutál módon előretör a Jobbik, így most hoznak pár vezér áldozatot (de megint nem a volt politikusok buknak, hanem az alattuk lévők, mert persze a politikusok nem tudtak semmiről, olyan ártatlanok voltak, mint a ma született bárány).

A 2/3 elérésének köszönhetően teljesítmény kényszer került a vállukra. Tudják, ha nem rázzák gatyába az országot, akkor 2014-ben nekik annyi.

Nekem nem az elszámoltatással van bajom, hanem megint a kettős mércével. A fideszes 10%-osnál nem vizsgáltak semmit, hanem lerendezték azzal, hogy biztos összevágott felvétel.

Ne higgy ennyire a híreknek, kampányban vagyunk. A szocik is állítottak, ígértek sok mindent, majd ahogy lement a választás, sok mindenből nem lett semmi. Majd ha megszavazzák és bevezetik, akkor beírom nekik a piros pontot, addig meg sem fogom a piros tollat.

Csak várd meg a következő évek költségvetéseit. Lesznek itt olyan megszorítások, mint a huzat. A leglátványosabb az adójóváírás fokozatos kivezetése lehet, ami sokaknak súlyos ezrekbe fog kerülni havonta.

De majd meglátjuk 2014-ben, hogy miként is telik/telt ez a 4 év.

Én egyelőre az elmúlt 20 év tükrében nem bízom abban, hogy október 3. után is marad az eddigi irány.