Re: nincs cím
matgab Előzmény: #306435Ugye, most arról a népszaváról beszélünk, amit Szanyi kampányführer kötelezővé akar tenni az MSZP tagoknak...Csak az objektivitás jegyében...
Nem értem mit szeretnél...
1) El kell számoltatni azokat akik 8 évig bűnöztek az országban és oda vezették Magyarországot , ahol van.
És nem érdekel ki számoltatja el őket, tőlem lehetaz izraeli főrabbi is, de ezek az emberek kerüljenek börtönbe!
Persze ha nem tesznek semmit és marad a langyos víz, akkor az lenne -jogosan - a baj.
Most meg hogy az összes nagy állami mutyiközpont -mert kétséged ne legyen az állami intézmények 100%-ban lopták a mi befizetett adóforintjainkat- meg kiabálnak a médiacsatornáikon keresztül, mint ahogy a patkányok rohangálnak a süllyedő hajón, és megpróbálják olyan síkra terelni, mintha őket azért akarnák elítélni, mert szocik voltak, nem azért, amit tettek! Nehogy mán' bedőljél nekik!
2) 2013-ra 16%-os SZJA. Nem tudom , hogy feltűnt-e neked, de a Fidesznek lett volna egy olyan gazdasági irányvonala, hogy radikálisan adót csökkent, egy kicsit elengedi az államháztartási hiányt, és a csökkentés eredményeképpen felpörgő fogyasztásból és gazdaságból normalizálja az ország gazdasági helyzetét, csak ezt az IMF és az EU radikálisan megtiltotta. Ugye az az IMF, akitől pont az MSZP kuncsorgott embertelen nagy hitelekért...
3) Nem történt semmi jó? Nem ismered a jövőt?
Csak ma reggel a politika totyikba van belinkelve 3 olyan hír, aminek én mindegyiknek nagyon örülök.
És akkor még a sok apróságon kívül, szerinted azt a 200 milliárdot, amit most a bnakoktól fognak beszedni, szerinted az előző kormány kitől szedte volna be? Olyan megszorítások lettek volna a lakosságon, hogy ihaj -csuhaj! Meg olyan apróságok, ugye, mint az állandóan emelkedő közszolgáltatási díjak be lettek fagyasztva.
És nem Lendvai Ildikó módon, hogy "Ne aggódjanak, lassan mondom, NEM LESZ GÁZÁREMELÉS", hanem ténylegesen...
Én azt mondom: biztos lehetne jobb is, gyorsabb is a javulás, de ha így haladunk, akkor 4 év múlva megint az lesz a szoci kampányszöveg, hogy ők készítették elő 2008-2010-ben a megszorításaikkal azt, hogy a Fidesz learathassa az ő munkájuk gyümölcseit! Jobb lesz, hidd el!
Non plus ultra: A kérdéses 10%-os ügylet.
Ki kell vizsgálni és el kell ítélni, ha valóban úgy volt, de nekem az a gyanúm, hogy ez leginkább egy gyengén meghamisított "haveri kutya" ügylet lesz. Vagy mondjuk úgy, hogy egy gyenge UD Zrt-s eset ismétlés. Pontosan ez az MSZP propagandája: Az általuk elkövetett bűnökkel vádolják az ellenfeleiket és nem érdekes, hogy mi derül ki a végén, a lényeg, hogy elterjesszék ezeket a pletykákat, és utána az embereket úgysem fogja érdekelni az, hogy az MSZP-snél bebizonyítják , hogy bünöző, a msáiknál meg felmentik...Az emberek fejében az lesz, hogy mindkettő egy tróger.
Ja és magunk között, ha csak 10%-ot nyúltak volna az MSZP-sek minden egyes ügyletből az elmúlt 8 évben, akkor ma szintén nem itt tartanánk!
Kb. 90%-ot nyúltak le és 10%-ot építettek...