Hozzászólás
zeeh_Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez a nagy elszámoltatósdi már kezd izzadtságszagúvá válni. A tegnapi hírek szerint most a Katasztrófavédelem van soron.
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=349502&referer_id=friss
Kezd az embernek olyan érzése lenni, mintha ezek a narancsos srácok maguk lennének a becsület megtestesítői, miközben bőven lenne szerintem a saját portájukon is mit sepregetni. Lásd nemrég nyilvánosságra hozott cikk + hangfelvétel, amiben a narancsos 10%-ot kért. Mégis erről hatalmas a csend azóta is, lerendezték azzal, hogy bárki összevághatta a felvételt.
Ok, egy ideig elmegy ez az elszámoltatósdi, így leplezve azt, hogy az elmúlt bő 100 napban nem nagyon történt lényegi intézkedés és már a 16%-os SZJA is 2013-ra van beígérve, de lassan jönnie kéne annak, hogy mégis mit terveznek 2011-re és utána.
Engem legalábbis az érdekel jobban, hogy miként tervezhetem a jövőt, mire számíthatok a következő években. Érdemes-e ebben az országban maradni, mert változik végre valami vagy inkább irány külföld, mert semmi nem változik.
Azt hiszem, lesz itt nagy pofára esés október 3. után, miután kijönnek az első megszorító intézkedések (gondolom 2011. januártól).