Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #304941

Végül is nem akarlak meggyőzni.

Hogy mi vezetett ide a mostani helyzetbe, arról csak véleményem lehet pontosan nem tudom, de azt tudom h már a választás előtt azt gondoltam és írtam is h az uj kormány fel fogja rugni az IMF megállapodást, ezért is mondtam anno Euromannak h ne aggódjon lesz az EUR 280 felett A kormány nyilván tágítani szerette volna a mozgásterét de falba ütközött mégpedig elsősorban a görögök miatt akiknek válsága éppen májusban tetőzött, amikor az uj kormányt eszkábálták össze...szal nem volt kinek az EUban kipuhatolni a véleményét sem az IMF-nél mert fogalmuk se volt nekik h mit kell saját ügyükben tenni. Tehát nem volt idő. Aztán ugye a görögöket rá kellett kényszeríteni h megszoritsanak igy mindenkinek aki lazitani akart kategorikus nem jutott, tehát nekünk is. Valszeg innen kapott gellert a kormányszándék és jött a 29 pont vagy mi...de az butaság h a CDS felár vagy a HUF árfolyama a kormány töketlensége Kósa beszéde vagy akármi miatt jutott ide az kb. itt lenne akkor is ha a fent nevezett urak egyfolytában az IMF rezidensek s@ggét nyalnák május óta, mert az adósság nagysága az adósságszolgálat nagysága ugyanaz lenne és ma csak ez számít és ez pedig egy veszélyes szinten van ha van IMF ha nincs. AZ IMF azért buta mert még egy sikertörténetet se tudunk mondani amikor sikerült egy állam gazdaságát gatyába rázniuk, én legalább is nem ismerek ilyet de sok olyanról hallottam pl. a szlovákok amikor a flat adót az IMF keményen bírálta a szlovákok lex@rták és 10% fölötti GDP növekedést is elértek. A jelenbeli helyzetben is van véleményem arról h a kormány mit fog tenni sőt többé kevésbé az arra adott reakciókról is de ezeket inkább nem mondom mert nem akarom véletlenül se befolyásolni az eseményeket. De ahogy most látom aszerint az ország lakossága hosszabb távon jobban