Re: nincs cím
Ibiza Előzmény: #304814Mit nem értesz?
ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnád mire válaszoltam nem lenne bonyolult..
volt egy lakossági fórum ahol istenként szerették gyurcsányt.. 8év kormányzás után!!!.. ezek olyan emberek akik valódi kommunisták voltak..ráment az áletük.. és még mindig azt hiszik gyurcsány baloldali.. mszp és a baloldal..kicsit vicces.. én vadkapitalistább bagázst még nem láttam..
gáborgábor szeret kavarni ne ugorj be..de be is ugorhatsz.. végül is miért ne..hagy örüljön
gáborgábor mondta azok ott a lakossági fórumon (segítek, akik a lakossági fórumról készült videón láthatóak) nem szegény a kisnyugdíjasok..szerintem azok..meg pár régi munkásőr
Tehát:
8év kormányzás elqrás és böszmeség után gyurcsányban látja a megváltót az nálam megérdemli a sorsát.. mert szolgának születet..
már egyszer írtam egy példát:
még srác koromban meg akartam menteni egy hörcsögöt..a szomszéd néniét.. kirakta a kertbe az 5literes uborkás üveget ez volt a hörcsög otthona.. én félrebillentettem..és vártam a boldog menekülést..mely filmszerűen egy hálás pillantás után egy önfeledt eufórikus szabadságba rohanás lett volna..na ez elmaradt.. a hörcsök kiment az üveg széléig beleszippantott a szabadság friss levegőjébe..ééés.. visszahőkőlt.. vissza az üveg legvégébe..bosszúsan nézett rám..