Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #301680Én tanultam annyit a piactól, hogy max 1000pontig legyek biztos a dolgomba. Az a küszöb nálam. 100Ktval egy milka, 200zal kettő. Volt pár fájdalmas zárásom, az utolsó kettőt kell még visszahozni nullába, a többit mind sikerült eddig.
Lényeg, hogy ne akarjunk okosabbak lenni a piacnál. Figyelem a topik reakcióját, a csapat 95%a biztos hogy esünk, folyamatosan küldi neki a shortot, holott egyáltalán nem biztos semmi. Mi van, ha nem megyünk már 20K alá, de 22alá sem. Jelenleg nehezen kizárható, de mi van, ha elkezdik most tépni fel a piacot? Nem hagynám figyelmen kívül.
Ez nagyon fontos. Ne mondjuk, hogy biztos esni fog, ne mondjuk, hogy ez nem mehet 26Kra.
Annyi pénz parkol partvonalon, hogy szerintem iszonyat szinteket lehetne elérni felfele, ha elkezdenék húzni a piacot folyamatosan napokig, és akkor nem beszéltünk egy év emelkedésről innen.
Persze mire is? Hát mire ne? A reálgazdasági helyzetre ne. Az esetleges jobb jövőre igen, illetve arra, hogy a pénz dolgozzon az alapoknak, biztosító társaságoknak, bankoknak stb. és ezt ne a shorton kelljen megkeresni, szétütni egy gazdaságot, hanem normál piaci felmenővel megkeresni.
Na még tudnám mondani, de nem dumálok annyit.
PEACE