Regisztráció Elfelejtett jelszó

tőzsdemesék :D

Kardj

Első trade -m egyike!!

Humet és a követő stop.

Miután kellően sokat buktam a phillel, valahogy jó lett volna visszahozni a pénzt. A brókerem "elég sokat" segített.

Egy két mol , otp üzlet után amivel visszhoztam kb. 1-2%-ot, valami más kellet másra vágytam :-)

Egy december végi napon mikor mol longban csücsültem egy óvatos kérdést tettem a bróker felé: TE figyú ez a humet ez mi??

Válasz az szar semmi halott cég.

Mikor már másodiknapon ment 20%-t ismét kérdés BE kéne ebbe szálni nem, cseréljük le az éppen zuhanó molt humetre. Válasz: Hááát én nem tenném mert szar.De azért csak tedd meg jött az elhatározott válasz!! :-))

Kaszinó következett full tőke humetbe. Marha nagy mákom volt sikerült még vagy 2-3 napot kifogni napi 20%-l.

Ekkor használtam a követő stoppoot úgy hogy az előző napi záró vlt az eladási ár és felette kb+ 10%-al az aktiválási. Egyszer csak kivágott a stop, szerencsére így megmentettem a hasznom, majd azt hiszem kb 2-nap múlva vissza vettem a humi-t és még egy körre befizettem.

Mondanom sem kell szerencsém volt és így sikerült a bukómat ill. amég egynéhány %-t hozni rajta!!! na jó összesen a bukó és ezen nyerő után kb +65-70 %-ban álltam, de öregedtem vagy 1015 évet a hét alatt úgy hogy ettől óvok mindenkit, h mindent egy lapra tegyen föl!!!