Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

holnor Előzmény: #301053

nm a zárás miatt, számítottam visszaesésre, igaz kicsit kisebbre. viszont nm sikerült megvalósítani amit cápákon írtam, azaz limiten adogatni. láttam, h van egy nagyobb kiszálló, mégsem léptem időben. ezért volt kicsit rossz kedvem.

a funda továbbra is remek, sőt egyre jobb. a Bux-kosárba kerüléssel az alapkezelői köztudatba is bekerül a papír. és most nm arra gondolok, h az indexkövetők vesznek 30-40milláért, az semmit nm számít. hanm h elkezdik követni, elemezni. ekkor pedig rájönnek, h milyen jó cég ez, érdemes beszállni nagyobb pénzzel. jönnek a célárak, ezekre + a tulajdonszerzésre a kisbüfik is felkapják a fejüket és ők is vesznek. na kb erre számítok, meg persze jövőre újabb projektekre. mivel a szervezeti átalakítás idén lezajlott, ezért az új szerződések hamarabbb jönnek majd mint 2010-ben. innen pedig már csak egy lépés a vezető régiós esco cég cím elnyerése, ami behozhatja a külföldi alapokat.

gondolom a fentiek sokaknak nagyon merész, vad gondolatoknak tűnnek. de amikor tavaly áprilisban megmondtam a céláramat a barátoknak, akkor is mki hitetlenkedett. aztán szerencsére vettek ők is :)