Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Amatoregy Előzmény: #296088

itt is megkérdezem:

Megkérdeztem a brokercéget, de érdkes választ kaptam.

Az Ön által említett határidős energiahordozók lejáratával kapcsolatban általános szabály, hogy egy termék utoljára a határidő hónapját megelőző hónap utolsó kereskedési napján köthető. Például a szeptemberi határidős földgáz (#QGU0) már nem köthető, mivel a határideje lejárt. Pillanatnyilag az októberi határidős termék (#QGV0) kereskedhető. Nyitott pozíció esetén, ha a határidős termék lejár, az Admiral Markets automatikusan zárja a pozíciót az adott határidős termék utolsó kereskedési napján a MetaTrader órája szerint (GMT Londoni idő) 19:30-kor.

Ezzel szemben a honlapon:

gáz: #QGQ0

24 hours except for 22.15-23.00 GMT, from Mon 0.00 GMT to Fri 19.30 GMT. Contact month: current and next month. Expiry date: 6 trading days prior to the first calendar day of contract month, expires at 19.30 GMT

Olaj:#QMQ0

24 hours except for 22.15-23.00 GMT, from Mon 0.00 GMT to Fri 19.30 GMT. Contact month: current and next month. Expiry date: third bus.day prior to 25th calendar day of prev.month (if 25th calendar day of prev.month is a non-bus.day, third bus.day prior to last bus.day preceding 25th calendar day of prev.month), expires at 19.30 GMT

Nekem valahogy nem az jön le amit irtak.

Hogy is kell akkor számolni?

http://www.admiralmarkets.hu/trader/cspecs/