Re: fh
Very Mary Előzmény: #298145bocsánat hogy beleszólok...én aztán tényleg amatőr/kezdő/zöldfülű kinek hogy tetszik tőzsdéző vagyok...de nem értek bizonyos dolgokat nálad...
- egyértelmű h 10k vagy 100k a mozgást tekintve lényegében ugyanaz, de azért mégsem mert 100e vagy 1000e bukó/nyerő között komoly különbség van...ez kinek-kinek kockázattűrő képességén múlik...ez világos
- ha jól értem te egyszerre 100k-val is nyitsz, ergó jóval nagyobb a fedezeted/kockázattűrő képességed mint pl. nekem...aki ekkora pakkot egyben (de egyszerre nyitva sem volt) életemben nem nyitottam...mikor bírta volna a fedezetem akkor sem
- hsz-eidből úgy látszik grafikonokat készítesz...elemzel...képben vagy a folyamatokkal...megosztod/megbeszéled itt a fórumon mégis mintha érzésre kereskednél (én aztán tényleg ad-hoc és sokszor hülye makacs vagyok...ez hsz-eimből is látszik szerintem, de nincs időm rá és nem is értek TA-hoz)
- ilyen szűk stoppal (különösen olyan illikvid piacon ami az elmúlt időszakban volt/van) szerintem rosszabb az arány mint 10:1, nekem ez kicsit ellentmondásban is van a feltételezett kockázattűrő képességeddel >>>hogy stílszerű legyek: "A stoppokat kiszedik ugye?" :-D
- a 2. számlát (ami nekem nincs jelenleg bár egyre inkább napirenden) vagy pozi nélkül altatnám vagy ugyanazon termékekkel ellentétesen fedezetnek használnám ha nem teljesen biztos az irány...bár ezzel asszem sokan nem értenek egyet
nem kötekedni akarok - lehet nem is jól látom a fentieket - hanem kiváncsi vagyok hogy valójában mi alapján kereskedsz...itt a fórumon sokféle technikát olvasok (többé/kevésbé értem is) de nálad elakadtam kicsit mostanában ;-)