Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Hova fektessem be a csalad vagyonat?

banyaiz Előzmény: #293252

Pár hónapja úgy emlékszem Budapest bank hirdetett ilyesmit , nekem Mkb-nál van ilyenem jelenleg, de én dolgoztam korábban nekik, és mikor befejeztük akkor úgy egyeztünk marad ez, azt nem tudom most ők ügyfeleknek adnak e ilyet.

MKB Pagoda például ilyen tőke, hozam védett volt , Ázsiában fektetett be és 3 évre volt 20% garantált hozama, hozam persze lehetett több is ha piac úgy mozgott, most is van piacon elég sok hasonló, de elég pici garantált hozamokkal. Szerintem olyat érdemes amit tőzsdén is forgalmaznak attól azért meg lehet válni idő előtt ha kell, persze akkor bukhatsz is rajta ha éppen olyan a piac.

Eur, Usd betét, de inkább csak kis részét tenném oda, persze ha megint jön egy nagy pánik jó lehet ha sok van ott, de ez már speki kategória. :D

Nincs mit, ja és mindig azt csináld amit jónak gondolsz ne hallgass másra főleg ne rám. Viszont 70 milkót szerintem már érdemes védeni, én kis részét kockáztatnám csak részvényekben max 20%-ot ahogy írtam. Persze ezt könnyű mondani az ember hajlamas rácsavarodni erre a tőzsdézésre ha egyszer belekóstol .:D

szerk: helyesbítek Citi bank hirdetett ilyet. Azt nem tudom él e még.