Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Hova fektessem be a csalad vagyonat?

Hathor Előzmény: #293082

Szia,

Jó a topik, én is keresek ilyen befektetéseket.

waszeitung tanácsát természetesen ne vegyük komolyan. semmi biztosíték nincs a piac esésére. Sőt én már egy nagy elliott 2indulását is el tudom képzelni. Mármint az egy éves emelkedő elliott volt az egyes, most pedig a kettes jön. Hosszútávú mozgók alapján is gondolom, meg hosszú chart alapján is. Természetesen nyitva hagyom a lehetőséget a nagy fej-váll letörésre is, mert eddig ezt vettem célba, elliott Cvel együtt.

Szóval katyvasz van most a piacon, nem igazán tud bezúgni. Mi piacunk esik most, de nyugat felfele tőr. Azt is gondolom, hogy elveszik az olcsó papírt most tőlünk, ünnepek után megtépnek.

Minednki abból indul ki, hogy a jelenlegi gazdasági helyzet milyen kaki, de a jövőre kell gondolni, hogy ebből kifele kell jönni.. a nagy részvény piaci labda a víz felszíne akar törni többnyire, erre több is a beszálló hosszútávon. Spekulációk tologatják vissza.

Írtam hati topikba, hogy két új cég jön a BÉTre de több is jönne, egy esésére váró piacba én nem szállnék be a helyükben, nekik talán mást mutat a TA mint a kisbüfiknek.