Re: nincs cím
matgab Előzmény: #282297néztem ezt a meccset, szívemből drukkoltam a Debrecennek, de azért döbbenetes, a foci VB után egy ilyen meccset végignézni...
A magyar gólok a szokásosak. Egy kihagyott (kérdéses 11-es) amit nem tudott értékesíteni a Debrecen legügyesebb raktárosa, majd a kipattanó labdát szerencsésen befejelte.
2. gól: Hát annyi tudatosság volt benne, hogy bevonták az ellenfél hátvédjét bíztak benne, hogy rúg egy akkora luftot a z előtte totálisan rosszul visszagurított és ennek következtében abszolút rosszul megrúgott labdába, hogy az akkor is elvánszorogjon a kapuig, ha véletlenül az arra kolbászoló debreceni játékos megcsúszna egy sárfolton.
3. gól: Ilyet inkább kapni szoktunk: az egyik embert "tudatosan" mellbelőttük aki a melléről egy pattanás után talán az ellenfél derekára pattinta a labdát, majd nagy kavarodásból Kulabácsi ügyesen sarkazott (bár nem vagyok meggyőződve róla, hogy tudta, hogy mi van mögötte és Szakály a kapus lába között berúgta.
Ezen kívül meg a Tallin sem volt egy épületes csapat szerencsére, még szerencse, hogy kettőnél többet nem rúgtak kapura, mert ettől a kapustól nem sokat lehet várni...
Amúgy, mintha nem is labdarúgó mérkőzés lett volna, hanem egy szokásos speciális magyar sportág, ami nagyon hasonlít a foicra, azzal a különbséggel, hogy a csapatoknak az az elsődleges célja, hogy derékmagasságban minél több ideig tartsák a labdát a levegőben...
:)
Hát igen a Basel ellen ez lehet, hogy egy picit kevés lesz, de addig még rengeteg idő van fejlődni és igazolni
Szépvolt fiúk!