Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #278558

Nem volt ez rossz meccs, én kb. erre számítottam. Kemény férfias küzdelem volt Van Bommel és a mellberúgás kivételével, de a mellberúgás sem volt szándékos, vagy mondjuk úgy inkább amolyan inkább a másiknak fájjon jobban, mint nekem alapösztön működött...

Szerintem a spori kicsit "túl-lapozta" magát és olyan helyeken adott sárga lapot, ahol nem is kellett volna.

Amellett a spanyolok nagyon jól játszottak -hihetetlen mennyiségű pontosságú lapos és gyors passzal.

A hollandok meg jól romboltak- azt is nehéz egy ilyen csapat ellen- és ha Robben berúgta volna az égbekiálltó ziccerét akkor ugyanazt tudták volna játszani amit a brazilok ellen.

Taktikailag tökéletesen fel volt készítve mindkét együttes és a hollandok azt játszották amire képesek voltak (igaz azt nagyon magas szinten tudták játszani), a spanyolok meg tudták, hogy eszetlenül nem támadhatnak.

A hollandok bíztak abban , hogy előbb utóbb a spanyol védelem hibázik egyet, amit a 4 támadójuk közül az egyik csak értékesíti, míg a spanyolok tudták hogy a nagydarab és lassabb (hozzájuk képest) holland védők meg előbb utóbb besárgulnak, vagy el tudnak szaladni mellettük.

Ezt lehetett várni, ezt is játszották.

Mondjuk szerintem az egyik gyengesége a hollandoknak Van Persie volt, aki gyakorlatilag az egész VB-n alulmúlta az elvárásokat és saját magát. Ha Forlan vagy egy Forlan szintű formában játszó csatáruk lett volna a hollandoknak, akkor szerintem megnyerték volna a VB-t.

Én a holland edző helyében sokkal előbb megpróbálkoztam volna már Van der Vaart-tal, de az is lehet, hogy inkább Huntelaar-t vagy egy másik csatárt vittem volna fel Van Persie mellé, mert ő egyedül képtelen volt megtartani a labdákat és nem is volt megjátszható...

Persze így meg sebezhetőbbé vált volna a holland védelem, amivel megintcsak a spanyolok tudtak volna előbb gólt szerezni...

Ha a meccs első felében betalált volna valaki, akkor biztos nem lett volna ilyen "bunkerfoci".

De nekem tetszett a játék!