Re: nincs cím
gentlemanus Előzmény: #278460Jó reggelt kívánok a szurkoló sporttársaknak!
Nos, olvasgatva itt a libérálista kartársak hozzászólásait, úgy látom, könnyen elfelejtik, hogy pont az általuk képviselt értékrend miatt süllyedt a mai elképzelhetetlen anarchiába hazánk. Még szerencse, hogy nem mindenki annyira feledékeny, mint ők.
Érdekes dolog ez a liberalizmus, furcsa módon bárhol is üti fel a fejét, mindenhol káosz és anarchia marad utána. De a liberalizmus sajátja az is, hogy ma már a következménye kialakul, az abban hívő és annak szekerét serényen toló kartársak oly mértékben el tudják határolni magukat az eredménytől, mint az egészséges ember magát a leprástól.
Lehet itt libérálista írásokat mutogatni Putyinról. De az eredményei önmaguktól beszélnek. A Jelcin alatt államcsődbe került ország Putyin alatt kifizette teljes államadósságát, brutális szufficites költségvetése van. Persze megértem azt is, hogy a libérálista uraknak nem tetszik, hogy Putyin nem hagyja az orosz libérálistáknak, hogy szétlopják az országot, elherdálják természeti kincseit, hanem azokat igyekszik az orosz népre fordítani. A libérálista gondolkodó Putyint tudja Sztálinhoz hasonlítani, de azt már nem írja oda, hogy Putyin nyúlt hozzá először a Sztálin dogmához Oroszországban, amikor hivatalosan is elismerte a sztálini bűnöket. Azért még egy liberálistának is el kellene tudnia ismerni, hogy ez eléggé bátor cselekedetnek számít egy olyan országban, ahol még mindig széles körben népszerű a széthullt Szovjetúnió kultusza.
Uraim, én a magam részéről a liberálizmus helyett a rendre, a haladásra, a normális életvitelre és közgondolkodásra szavazok. És kíméletlenül azt várom el attól a politikai vezetőtől és pártjától, akire szavaztam, hogy ez irányban határozott, ellentmondást nem tűrő lépéseket tegyen. Tetszen az vagy sem pár rettegő embernek.
Ha tévedni fogok, férfihez méltóan el fogom ismerni, hogy tévedtem.
De az egyben azt is fogja jelenteni, hogy soha többé nem fogok elmenni szavazni.