Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nyilatkozzatok

Kissherceg Előzmény: #27674

Olyan totális összeomlás előtt áll a világ, hogy tőzsde lesz a legkisebb gondunk véleményem szerint. Tőzsdéken igazi bull piac ciklusok alapján 2018ig nem várható, természetesen rallyk igen, de felszabadul őrült bull, mint ami 2003-2007volt nem lesz. Régi csúcsok felejtősek...

Matematikai elméletek alapján a világgazdaság 1970 után olyan hihetetlen mértékben fejlődött, aminek gyümölcsét idáig lehetett aratni, hogy legközelebb csak 2176ra várható hasonló fellendülés matematikai algoritmusok alapján. Oldalra majd felteszem, tudom ígértem már, csak egész angol lekéne fordítani. Akinek van vagyona, maradt még a tőzsdén kívül diverzifikálja, mert a pénz szart fog érni sajnos... Nem rémisztgetés, otp lehet ettől még 3k, 2hét múlva, de olyan összeomlás előtt van a gazdaság, amely lassú és fájdalmas lefutású lesz. Ennek a medvének a végét 4500körüli dji 400körüli s⪯ várják többen, Én egyszerű TA alapon, viszont az azt követő korrekciós fellendülés után dji 3000 vagy 1500as szint körül üthet új aljat vmikor 2012-2018között. A következő bikapiac majd a mostani szintekig fog tartani... Felejtős 1500as s&p sokáig

A válság végére arany/dji arányát 1,5 körülre várják, mint eddig minden válság végére. Jelenleg ugye 860 arany 8100dji... Jó matekozást :)