Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #275896

azért én egy piacgazdasági diktatúráról beszélek..nem egy szemét komcsi rendszerről..

egy vállalkozásban sem lehet megszavazni a dolgokat.. vannak stratégák..vezetők..és végrehajtók..nem azonosak a képességek és gondolkodásmódok.

sokan itt kudarckerülők..ezért mindig a rosszat várják..akkor nincs kudarc..ha még is jobb lesz..akkor mondhatják jó jóó de majd jön a feketeleves..ezzel megy el az életük..

a 8 év rablás és hazaárulás után csak jobb lehet.. morális csődben az ország..

én a fideszben látom azt talán végig visznek egy komoly szerkezet átalakítást

a "rendszerváltás" óta a fidesz kormány volt aki levitte az inflációt tán 26 ról 6.7re és az volt az egyetlen időszak amikor csökkent az államadósság..és az államkasszát plussz összeggel adták át.

tévedés ne essék nem vagyok orbánpárti személye megosztja az országot..

én egy női merkel féle miniszterelnököt és nagytudású jellegtelen minisztereket látnék szivesen a kormányban..egyetemi (pl Corvinus,st László ) emberekből összeállított gazdasági csoport akinek a terveit jó képességű vezetők vinnék végig.. az államigazgatás hatékonyságát kell növelni..a felesleges embereket átképezni..és az adóhatósághoz rakni..

nem kell ezer féle szisztémát átvenni elég lenne beemelni az osztrák sistemet...nekem bőven megfelelne.