Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

concorder Előzmény: #273990

Mi a SwissFinance Zrt-nél tudjuk, hogy a jó üzletekben való részvétel alapfeltétele a bizalom, a megfelelő kapcsolati tőke, a kiemelkedő tudás és a tökéletes időzítés.

A SwissFinance a HDV-val (németországi diszkrecionális vagyonkezelő) való együttműködése révén tudja biztosítani a befektetőknek az „üzleti pool”-ban való részvételt. Ez cégünk fő tevékenysége.

A magyarországi üzletemberek többsége azonban nincs tisztában ennek jelentőségével, mivel számukra ezen üzletek eddig nem voltak elérhetőek (pl.: zártkörű tőkeemelés).

Nagy örömünkre szolgál tájékoztatni Önt, hogy egy ilyen típusú üzlet hazánkban elérhetővé vált Rudabánya felvirágoztatása által, melyet a Genesis Energy Nyrt. valósít meg.

A zártkörű tőkeemelés keretein belül lehetőség nyílik arra, hogy ezt megismerje, és részesedjen a cég értéknövekedéséből.

Amennyiben Ön Genesis Energy Nyrt. részvénytulajdonos, és ezt a tényt megfelelő dokumentummal leigazolja (csatolva), módunkban áll Önnek biztosítani olyan átfogó, átlátható információt és forgatókönyvet a tőkeemelésről és annak várható következményeiről, mely alapján mérlegelve Ön döntést tud hozni a tőkeemelésben való részvételét illetően.