Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Na vajon hol cserélik le a 4 éves gépeket?

matgab Előzmény: #271978

Gentle,

De pont azért kellene bevezetni a közvetlen szavazás intézményét, hogy ne egy bólogató János legyen a közti elnök szerepköre, hanem a nép által legyen legitim módon választva, és nem a parlamenti folyosók mutyi keretei között legyen a személye eldöntve!

És erre a Fidesznek hosszú távon gondolnia kellene, mert nem mindig lesz kényelmes 2/3-a a későbbiekben!

Valamint szögezzük le nem előre lúzerezzük le, hanem annak a véleményemnek adtam hangot, hogy én nem látom , hogy ez az ember egy annyira karakán, jogilag képzett, önálló gondolkodású ember lenne -minden egyéb kvalitása ezen kívül tiszteletre méltó- amilyennek egy államfőnek lennie kell(ene). Valószínűleg ennek a hmmm tutyi mutyiságnak köszönhetően soha nem sikerült semmilyen szavazást direkt módon megnyernie eddig, csak a Fidesz hátszelével került be ilyen olyan poziciókba.

És nem előre, mert ugye Schmidtnek múltja is van és itt ne mondja nekem senki, hogy nem lehetett érvényesülni az elmúlt rendszerben csak akkor , ha pártfunkcivá váltál, mert pl. mi sem halltunk éhen -sőt- és mégsem voltak a szüleim, se párt tagok, sem hamburgeresek.

Szóval szerintem a megtisztulást nem azzal kellene kezdeni, hogy egy volt miniszterhelyettest kinvezünk államfőnek!