Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Mezikének

_Dlph Előzmény: #267580

"DLPH-t senki nem zavarja el, önelégült sértődékeny színpadias ember, aki játssza a dámát... több a felszín, mint a tartalom... "

Szervusz.

Nem lepődöm meg rajtad. Homokozódban már másokat is elképesztő leértékelő, kritizáló hangnemben negatív tulajdonságokkal illettél a hátuk mögött. Olyanokat is, akik poros nyomába sem érsz a tőzsdei hozzáértésedet illetően.Néha az az érzésem, a Solarcapital reklámozásán kívül ez a másik fő célod itt. Levezetni életbéli flusztráltságod,valakinek érezve itt magad.

Velem kapcsolatban megkérlek ,légy kedves, és a hátam mögött ne illess semmilyen jelzővel. Dacára, hogy szokásod olyanokat leértékelni, akik középiskolás korod óta már aktívan tőzsdéztek, és nem is rosszul...és ez még finom megközelítés...nem írok konkrétat, de elképesztő a kisegértől hallani, amikor az elefánttal áttrappolnak a hídon, hogy de jót "döngettünk"....nem gondolod?

Már csak azért se illess semmilyen jelzővel, mert ezt magam nem teszem soha.Senkivel.Aljas dolognak tartom. Csak a szemébe. Más út nincs.

Emészd meg kedves kissherceg, hogy a közös blogról kipateroltalak.A hozzáadott értéked a végére nulla lett, az utolsó hsz-eid már tömény butaság. Aki rólad kérdezősködött közöltem vele,hogy hol talál meg téged,és ideirányítottam. Semmi olyasmit nem írtam sehol,hogy kissherceg egy simulékony, dörgölőzködő, kellemkedő ikonfigura minden tartalom és érték nélkül - noha ezt gondolom rólad.Továbbá....elég nem szép, hogy az , aki 3 éve még azt se tudta eszik vagy isszák a tőzsdét,engem és másokat kérdezgetett álló nap, ma már tanácsokat oszt itt másoknak. Gyakran kioszt....ahogy olvagattam...

Gondolom megértetted mit akartam mondani.

Nem , valóban nem zavart el senki. Mint ahogy nagyon sok jó tőzsdés, úgy én, a rossz,a tehetségtelen , az önelégült, a színpadias , a dámát játszó sem írok ide. Semmit. Egyszerű az oka : nincs semmi értelme. Hogy más miért nem ír ide....az ő dolga. Nem tudom. Egy adott kor után az ember már nem jár homokozóba gügyögni. Magam így vagyok ezzel.

Itt

http://dlph.blogspot.com/

nyomon követhető munkásságod régről is, és meglehetősen kontúrosan látható, fenti állításaim igazak. A simulékonyságod is, ha az érdeked épp úgy kívánta. Hirtelen "ismertségedet" is ennek, az akkor agyonlátogatott oldalnak köszönhetted - már ami a netes csevegőportálokat illeti ezzel a kategóriával : - na ma merre megy az otépé le vagy fel ...na felment, mekkora ász vagyok...A dolog érdekessége, hogy akkor még ilyen blog nem volt másik. Ma már se szeri se száma az ilyeneknek. Igaz, nem sokra rá már volt egy illető, aki ezt egy az egyben lekopizta. Nem jött be neki.

Ide

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

már amit írtál, közelített az értéktelenhez. Lózungok, frázisok, tucatvélemények...semmi más. Ezen a helyszínen sikerült hiúságodon fájó sebet ejtenem azzal, hogy nem kívántam tovább , hogy velem együtt írj.

Itt

http://dlphhedgefund.blogspot.com/

nyomon követheted kit kritizálsz a háta mögött,"több a felszín mint a tartalom" :) és "elemzel" - de kinek? Minek? Miről? Kedves kissherceg, ezzel az erővel akárki elemezhet. Olyan mindegy.

Végezetül : írtál egy megjegyzést, bizonyos devizapiaci jóslásaimról, melyek nem jöttek be a válság alatt...még meg is indokoltad miért nem. Tárgyi tévedésektől hemzseg, de ezt nem magyarázom meg.Csak ami a személyemet illeti. Nem szoktam "jósolgatni. " Az első topikomban itt, amit aztán letöröltél a kérésemre - mert a philakszia jós mindenkit beültető lúzert is ideengedted, holott előre jelezted, megválogatod azokat, akik itt írhatnak -ezért is jöttél el a pf-ről állítólag - , kerek perec előre adtam long instrukciókat ha-akkor alapon, három "jóslásom" volt, aud jen long, otp long és dow long, mindegyik ha-akkor alapon, és ha visszanézed, nagyon nagyon bejött annak, aki meglépte. Nem furcsa? Nem furcsa,hogy jellemzően azok fröcsögnek rólam ,akiknek egyetlen épkézláb előre "jóslásuk" sincs? Kizárólag utólag vagy közben okoskodnak? "Fostalicska fontom" például...ez egy másik illetőtől idézet, szintén nagy barátod...fostalicska mi? Persze még nem jött el az ideje az elválásunknak. Odébb van az még.

A jóslás egy másik szakma. Itt, amennyi időt eltöltöttem most, látom sokan művelik.

Tudod, a válság alatt nagyon sok deviza sikított a trendeléséről. Könnyű volt a dolgom. Másoknak is. Ennyi a logika abban , amit írtál.

Fair ajánlatom van neked is : ha úgy érzed 3 év tőzsdei múltad után kioktathatsz engem , és devizapiaci "jóslásaimról" írhatsz leértékelőt, akkor gyere, és vezessük együtt 6 hónapon át a trédjeinket, előre, nyilvánosan, csinálok egy blogot , szerintem a látogatottsága is az egeket veri majd... Bárhonnan, bármivel kereskedhetsz, ami tőzsdén szerepel. Ez az ajánlatom számodra, bármikor érvényes. Amíg viszont ezt nem teszed meg, tégy amit akarsz, de ne kritizálj nálad 15 évvel tapasztaltabbakat. Csak ha ügyesebb vagy mint ők. Gondolom ez logikus.

Minden jót kedves kisherceg, remélem nem gázoltam bele a lelki világodba túlzottan ezzel a reakciómmal. Csak kérlek számolj vele, mert ha én nem írok senkiről semmi rosszat a háta mögött, el is várom ugyanezt. Akár igaz, akár nem. Próbáld meg megállni leértékelő megjegyzések nélkül "tőzsdei munkásságod." Főleg ne hátulról mellbe.

Köszönöm.

Nem kívok tovább sem itt lenni, sem ide írni, sem veled vitatkozgatni. Vagy bárkivel.

Ps : A "játssza" így leírva felszólító mód...legközeleb figyelj jobban.