Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #270351

Ha már növények:

Nőtt egy szemölcs a lábujjamon, még január elején, amivel elrohantam a bőrgyógyászhoz azonnal. Azt mondta, semmi komoly, le fog esni magától, nem szemölcs.

Aztán március végéig nem esett le se magától se mástól.

Elmentem megint egy bőrgyógyászhoz, az azt mondta rá, hogy ciszta, vagy szemölcs...

Kérdem tőle tapasztalatból, hogy ha pitypanggal bekenegetem , akkor az segít-e rajta (mert egy jó 15 évvel ezelőtt, a nyakamon jelentek meg szemölcsök és 3*szedték le "kanállal", de mindig pillanatok alatt visszanőtt és akkor mondta vki, hogy kenjem be a pitypang nedvével és eúgy elmúlt, hogy azóta sem jött ki.

Azt mondta erre a bőrgyógyász, hogy ne kenjem , mert semmi értelme. Elküldött a sebészhez.

A sebész azt mondta, hogy oké, ezt le tudja vágni, de előbb elküld röntgenre. Jöjjek vissza egy hét múlva.

Felkészülten visszajöttem (az egy msá kérdés, hogy a rendelési időt a kórház központja nem tudta megmondani, a közvetlen számon nem vették fel, és az interneten rosszul volt feltüntetve és amikor odamentem a rendelési idő vége felé (ami az interneten még bőven beleesett), akkor már be volt zárva az egész...

Na mindegy, nem adom fel ilyen gyorsan. Visszamentem. Mondja a doki, hogy hát igen, ezt le kéne vágni, és eldöntöttem-e mert ugye, mint a múltkor mondta, ha ő levágja, akkor itt nem marad köröm...Hukk! Ezt eddig nem mondta! Mi lenne valami emberbaráti megoldás? Hát el a plasztikai sebészhez!

Na akkor el a másik kórházba plasztikai sebészhez. Újabb 1-2 időpont rendelés, megnézés, vissza stb.

Közben bőszen kenegettem a pitypang lével, ami nem árthat alapon. Nagyon szépen javult is, azt mondta, a plasztikus, hogy ha ilyen szépen gyógyul, akkor nem nyúl hozzá, várjunk.

Közben elvirágzott a pitypang. Vissza a dokihoz. Viszont begyulladt a szemölcs, megint nincs műtét.

Na utánanéztem az interneten, hogy mivel lehetne a pitypangot helyettesíteni?

Vérehulló fecskefű. Megnéztem hogy néz ki, és mivel a szomszéd telek eléggé gazos, olyan szerencsém volt, hogy egy egész mezőt találtam belőle.

Azóta azzal kenegettem és most úgy néz ki, hogy mégsem kell műteni, mert gyönyörűen meggyógyul(t)!

Vagy ez inkább a Magyarország topikba kellene, vagy az egészségügybe?

ingyen egy gazból meggyógyulok, miközben az orvosok meg műteni akarnak, odarendelnek stb.stb.