Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #265984

Ha a Fidesz, azt csinálja itthon amit Putyin a Jelcini Ororszországból kivarázsolt, akkor én már elégedett leszek...

Persze én vagyok az elvakult, amikor itt már egyesek remegve látják maguk előtt Orbán Viktor fején a koronát és már megint a csomagolással "fenyegetnek", mert itt akkora terror lesz...

Ezeknek (és itt most nem kifejezetten Ozzyra gondolok) az embereknek akik most halálra paráztatják a társadalmat a demokrácia végével, azoknak semmi gondja nem volt a demokráciánkkal a rendőrterror idején, sem akkor amikor az állami mutyi keretében a vezető politikusaink sza.rrá lophatta el a demokrácia letéteményeinek egyikét, a közvagyont...

De azért én elvakult vagyok, mert nem látom, hogy 2 hete már maga az ördög uralkodik és az emberek személyi szabadsága korlátozva van és despotikus módon irányítják az országot...!

Még jó, hogy itt vagytok Ti rbbj és a többi -kikérem magamnak nem vagyok szocibarát típusú- ember, akik felnyitjátok szemeinket arról, hogy a fidesz mit csinál valójában, és a maszop-szadesz által felépített gyönyörű pannonpumasztikus demokráciából, hogyan alakulunk át egy náci rendszerré...

Ja és ehhez még annyit, hogy milyen a média és a suttogó propaganda hatása: tegnap már azzal mentek haza a tnaárok az iskolából, hogy "na itt a Zorbán" és a havi nettó 100.000-es fizetéseket le fogja vinni 85.000-re és ki is rúgja a tanárokat!

Persze ez a nagyon objektív médiában így lett megjelentetve holott Orbán a beszédében egyértelműen az állami vállalkozások igazgatósági FB és egyéb tisztviselői pozicióiról beszélt!

De kösz, hogy szóltál mert már megint majdnem azt hittem, hogy én vagyok aki tisztán lát, nem Ti, hivatásos megmondók és elmagyarázók!