Re: nincs cím
matgab Előzmény: #265659Ozzy, don't panic!
A választási rendszert át kell dolgozni, mert szar volt.
Egyrészt a képviselők nem voltak számonkérhetőek, visszahívhatóak, leválthatóak, büntethetőek akármit csináltak. Másrészt Budapest über alles volt, ami nem egészséges, mert az ország lakosságának mégiscsak a 80%-a lakik vidéken.
Én is az egész választási törvényt újraírnám, ezt már leírtam párszor, hogy hogyan, annak érdekében, hogy ne a nyugdíjasok és a szociálisan ellátottak döntenek az ország jövőjéről és szociális ellátási rendszeréről...
Nem is értem, miért kell ennyire az ördögöt a falra festeni! Tessék lehet most már látni a kormányprogram élesedő kontúrjait is. Eddig azt mondtátok, hogy a Fidesz amint hatalomra kerül és nem csak fikázni kell a kormányt, abban a pillanatban szétesik.
most meg Orbán koronázástól meg költözési kényszerképzettől remegtek. Először is, nem Orbán volt az aki azt mondta, hogy el lehet menni az országból...Ha meg olyan szar lesz az a 16% az Orbán éra alatt a fóbiák miatt, akkor tényleg nem érdemes maradni, akkor tényleg be kell csomagolni és fizetni a magasabb adókat idegen országban....
Jézusom, még viccnek is rossz ez az ultrapara...