Re: nincs cím
matgab Előzmény: #260918már bocs, de sztem ez továbbra is teljesen tudatos.
A fidesz egyetlen lehetősége, hogy gyengíti a forintot és ezzel megpróbálják "berúgni" a gazdaság motorját!
Az egyetlen problémát a devizahitelesek okozzák, mert azt nem akarják , hogy ők emiatt elveszítsék a lakásaikat.
De most a társadalom nem akarja kifizetni a devizahitelesek átváltásának a költségeit.
Ergo akkor is el fogják kúrni a forintot, és létrehoznak majd egy konstrukciót, hogy hogyan ne veszítsék el a lakásaikat a nehéz helyzetbe kerültek és akkor meg lesz oldva, legfeljebb a bankoknak egy kicsit több vesztesége lesz, így is eddig messze minden mutató felett teljesítettek, akár a hazai más iparágakat nézzük , akár a nemzetközi bankteljesítményeket.
Ergo én ülök a devizabetétemben, nemzetközi alapjaimban, és pici shortjaimban, mert nincs más lehetősége a Fidesznek. 4 év múlva meg már senki nem fog erre az időszakra emlékezni, csak azt fogják nézni, hogy jobban élnek mint 2 éve -ha sikeres a politika, ha meg így sem, akkor meg amúgy is mennének a süllyesztőbe!
Tehát én továbbra is azt várom, hogy lesz még egy-két tudatos "ámokfutás" a huf piacon!