A számla
izoltaKiscsit dühös vagyok.
Gondoltam (mert kellett) kedden kiveszek kis pénzt a tőkeszámláról. Bemegyek erstébe, mondom a bánatom. Nem találja az adataim. nem vagyok ügyfél. Kb 20. alkalommal megismétlem hogy tőkeszámla, akkor fergeteges gépelésbe kezd, komolyan mondom vagy 2000 karaktert beütött. Kérdezi az összeget. (tizede a számlán levőnek). Aztmondja nincs rá fedezet. -He? Nem vehetem fel. A miértre nem tudja megmondani, hívjam fel a központot.
Központ felhív. Mondja hogy kereskedtem. (naná)
- És akkor? -kérdem. A rendszer azt mutatja hogy minimális elszámolás alatti részvényem van.
Hohó, nem úgy van az mondja. Az csak egy összeg. Ha én eladok 1000-et, meg veszek 1000-et akkor 0 lesz odaírva, de azok akkor is elszámolás alatt vannak, azaz 3 napig csak viruális pénz.
Kérdem és akkor honna tudom meg mikor tudok levenni konktétan x összeget? Ő meg tudja mondani, de természetesen ne kereskedjek addig a napig, mert az megint bekavar.
(off: kicsit olyan mint a t-mobile net. alapban mutat mindenféle f@sz hálóforgalmi értékeket, de az pont semmire nem jó. ellenben sms-ben lekérhetem- pénzért)
Remek, kiszámoltattam a keddi kereskedésem bele fér-e abba hogy ma levegyek. 2 napja csak nézem dolgokat. Ma reggel gondoltam gyorsan bemegyek, 9 előtt pénz ki, nem zavar tovább semmi, mehet a kereskedés.
Gondoltam. Min 10 ig technikai ok miatt nincs pénztár. Hogggggyaza...!
(Az még kérdés bennem hogy csak béna vagyok, vagy tényleg nem lehet, de egyszerűb lett volna utalni vhova. Nem tudtam, gondolm mert itt csak tőkeszámlám van. )