Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Hétfő

Waszeitung Előzmény: #239504

Kíváncsi voltam hogy a gdp adatra mi lesz a reakció,gyakorlatilag az adat megeggyezett a várttal,a piacot mégis beadták,csak nem tudom eldönteni hogy erre vagy a Gs-ra,és TA szerint is kinn fontos szint alatt vagyunk....szval idáig megvettek mindent,jót rosszat,most semlegesre is adnak vagy GS kavart be,ez lenne az eldöntendő kérdés....

Amúgy egyre több kinn a váratlan borítás,egy héten belül kettő is volt,kinn,nekem kezd az az érzésem lenni hogy idáig ha hosszra játszottál nem bukhattál vele,pár nap alatt kihevert a piac mindent,mostanság jön az az időszak amikor shorttal nem nyúlhatsz mellé,csak ez a mocsok bux tartja magát,de gondolom azért tartják mert itt ha esés lesz akkor azt nagybetűvel fogják írni,szval lássuk a jövő hetet,de ezt a pénzégetést már piszkosul unom én is.

Kezdenek jönni a rossz hírek,olyan szinten van gebasz mindenhol hogy én kezdem látni a lefelét,innen mehetünk buxban lefelé símán 20e-t,míg a felfelé 20e-t nem nagyon látom,tudom annyiszor mondtuk már ezt,de most már én is azon gondolkodom hogy a hosszútávú short pozi lehet a megfelelő megoldás...