Regisztráció Elfelejtett jelszó

Köszönet

Cimballi

a látjátok, ez az! Ha valahová írok róla, a hullámok dolgát mindenütt nagyon kíváncsian fogadják az olvasók. Meglátják, és kevés idő után valahogy ösztönösen érzik, hogy Elliottnak igaza volt. Megtanulni, profitálni belőle, az már más kérdés, rengeteg befektetett energia és idő kell hozzá.

Vagy, legalábbis nekem, mert nem vagyok Prechter, aki elolvasta és már látta is az alakzatokat, mint Neo a Mátrixot :) A lényeg, hogy engem lenyűgöz a lelkesedésetek, kívánom hogy sokáig kitartson!

Pár szó a reklámok dolgáról, aminek örülök, hogy előkerült. Ráadásul látom, támogató szándékkal. Szűk kis közösség lesz a magyar Elliott-tábor. Eleve nem nagy ország, hát még, ha leszűkítjük azokra, ahányan tőzsdéznek és akkor vesszük ennek az 1%-át. Mert körülbelül ennyien fognak időt, energiát, netán pénzt áldozni rá. Ennyire kevés emberből kemény misszió nyereségesen üzemeltetni egy oldalt. Szóval a hirdetések csak önmagáért a pénzszerzés kedvéért nem kerültek volna fel, mert értékesebb helyet foglalnak, mintsem amennyit hozhatnak. Viszont minden EWI-s hirdetés (nem a GoogleAd, vigyázni!) mögött letölthető anyag van, amiben konkrét példákat találtok a gyakorlati alkalmazásra, sőt hullámok számolására. Csak regisztráció kell hozzá, ami egy e-mail cím megadásában merül ki.

Úgyhogy igen, tessék csak klikkelni. Viszont ne csak rám gondolva, hanem igenis önző módon :)