Re: 265 felett kisüt a nap :D
Euroman Előzmény: #214327hát azt hiszem inkább az mtelekom lesz, mert külföldi papírba nem merek fektetni...semmit nem tudok róla, így döntést hozni még nagyobb felelőtlenség....mtelekom egyszer amikor olcsó lesz, aztán évente kinyögi az osztalékot, aztán annyi...volt időszak amikor 4-5 instrumentumban volt a pénz, de az sem volt sokkal jobb, mert amit az egyik hozott, annyit a másik elvitt, és nagyon sok mindenre kellett figyelni...a valuta korábban többször jó volt, pl mikor járaiék idején egyszer hirtelen még kamatot is kellett emelni a gyengülés miatt, bár akkor még nem szabadon lebegett, hanem egy sávon belül, tehát amikor alul volt all int kellett nyomni, és csak várni, hogy felmenjen a sáv tetejébe....elmúlt időkben 2008 október, 2009 március, április vége, november eleje jó volt...ezzel igazán még nagyot nem buktam, ezért esett erre a választás...és igazság szerint 203-as usd, és 190 fölötti chf esetén az eur-nak is most 280 fölött kellett volna lenni február tájékán, ha nem pont a görögökkel van a gáz....mikor decemberben betáraztam előttünk volt az ukrán választás, a tél az esetleges gázválsággal, hátunk mögött egy akkor 9 hónapos rally, és a januárok amúgy is gyengék szoktak lenni....egyetlen szélsőérték sem jött be, ezzel meg nem számoltam...2008 őszén egy csomó embert- aki sosem tőzsdézett, és minden vagyonát ide akarta hozni - lebeszéltem az otp-ről, mert veszteségben rossz döntést hoztak volna...hát tavaly tavaszig lehet, hogy áldották a nevem, de azóta már biztosan nem....de szerintem ők sem ülték volna ki....ez a világ leghülyébb dolga, várni a semmire...olyan mintha egész nap ülnék a klotyón, mert egyszer hátha kell...