Hozzászólás
TrogerBrokerNa végre itthon vagyok, haza értem Pestről. Nem tudom mennyien voltak a Jobbikos rendezvényen, az biztos hogy tízezres nagyságrend, mivel többször bejártam az egész területet ahol emberek voltak. De szerintem most ez kevésbé lényeges.
A nap a nemzeti kávézónál kezdődött. Itt egy páran ( 50-60 ) hazafiak meglátogattuk az MSZP műsorát... Mire oda értünk a rendőrök már tudták hogy megyünk, vártak ránk... Személyit mindenkitől elkérték, felírták adatokat. Utána be engedtek minket, egyenesen befúrtuk magunkat a tömegbe, ekkor kezdett el le esni a szociknak hogy kik vagyunk..:) Egy pár hangzatos jókívánság után miután jót röhögtünk Szarházin több száz mszp-s között, másik irányba elindultunk kifelé. Ekkor egy szoci rátámadt egy hazafi társunkra, meglökte. Ezután érdekes ütésféle mozdulattal akart támadni, de ekkor egy társunk már "ellökte" onnan a francba.... Ezután inkább távoztunk, nem adtuk meg nekik azt az örömöt hogy tömegverekedés legyen belőle... Na meg a rendőrök is figyeltek minket.
Utána átvonultunk Demszky "előadására", amit sikeresen tönkre is tettünk. Az 1000 fő fölötti tömegből kb 50 lehetett az aki demszkire volt kíváncsi, a többi ember hazafi tüntető volt. Mondanom sem kell hogy örült nekünk.... Az előadásából semmit nem lehetett hallani a sok jó kívánságtól amit a hazafi tömegtől kapott. Teljesen tönkretettük a műsort. Lényegében olyan tömegnek beszélte a baromságait akiknek 98 % ellene vonult fel. Pedig mi csak lapokat indultunk el osztani a liberálisoknak :D
Utána meg Jobbik rendezvény, rengeteg emberrel. Azért a végén mikor Pörzse kérte hogy befejezésképpen mindenki torkaszakadtából ordítsa a "szebb jövőt" hogy egész pest hallja, komoly volt ! Majdhogynem tényleg beleremegtek a falak...:)