Re: Tragédia!!!
rbbj11 Előzmény: #209786és a lecke a következő: ezen a fórumon rengetegen ölre mennek azért, hogy saját világnézetükről bebizonyítsák, hogy az a helyes. Megy a csihi-puhi, hogy ki mondja meg jobban a frankót, ki téved, ki nem. Egymás építéséről a legritkább esetben van szó. Ez alól val.szeg. én sem vagyok kivétel. Szerencsére néhány szakmai jellegű topic kivétel. Ott tényleg építő jellegű kritikák hangzanak el, tanácsok stb., mint a fx topic.
És most már emlékszem, miért hagytam abba a nem szakmai hsz-k írását régebben.
Egyébként meg kell érteni a hátteret. Nekem is mostanában több időm van, mert messze vagyok most barátoktól, családtól, páromtól. Nyilván akiknek még sok szabadidejük van ilyen zagyva "ki a menőbb megmondó játékokba" belemenni, hasonló helyzetben vannak, vagyis félemberek. Vagyis sok szerencsétlen (aki vagy megkeseredett, azért ül otthon, vagy nincs elég motivációja többet dolgozni és nem tudja jobban elütni a szabadidejét, vagy éppen nincs párkapcsolata, ami megint nem véletlen, vagy vagy vagy....) osztja egymásnak az észt. Azt hiszem, ezt abba kell hagynom, és ismét csak szakmai topicokban megnyilvánulni. Szerencsére hamarosan újra a párommal leszek, akkor úgysem lesz időm ilyenekre.