Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ma_03.12_törpe blog

Euroman

Na ma sem történt megint semmi. Azért kicsit paráztam, hogy a nagy örömködés közepette benyomják 265 alá (mint október 23-án), de ez nem következett be. Igaz menni sem ment sehová.

Délutáni bevásárlás során azt tapasztaltam, hogy az általam meglátogatott 2 hipermarket kifejezetten üres volt, a korábban szokásos "vegyünk 6 tonna kaját" fílingnek nyomát sem láttam. Szürke arcú, üveges tekintetű, rossz kedvű emberek tologattak meglehetősen üres bevásárló kocsikat. Kokárdát még nyomokban sem láttam, ellenben a húsvéti csokinyulak hegyekben álltak. A máskor kurrens terméknek számító húsoscsontból is hegyek voltak, ellenben a 9 Ft-os zsemle nullára futott. Hiába "Sukoróból semmire sem emlékszem, Cavinton kell elvtársak" Libajnai jól elkúrta: ha 5 Ft-tal olcsóbb a zsemle, akkor máris hiánycikk. Nagy a nyomor!

Az esti híradóban is elmaradt a "vidéki wellness szállodák 99%-os kihasználtsággal mennek" buta szleng. Ez egyrészt azt jelenti nekem, hogy Pesten várhatóan nem lesz semmi box, másrészt az üdülési csekk adóztatása, és a rendkívül "olcsó" üzemanyag megtette a hatását.

Bravó elvtársak, jól megcsináltátok! Remélhetőleg IMF-től kaptok jó zsíros állást.