Járj nyitott szemmel....
csajeKedves Euroman,
Döbbenetes az hogy mennyire negatívan állsz a világhoz, és azt is csodálkozva látom, hogy a pozitív gondolatokat mennyire rutinosan, már-már csuklóból lepattintod.
Mondok neked egy példát, hogy tudd, milyen amikor valakinek igazán rossz, persze nem hiszem hogy ettől majd belátod, hogy neked nincs rossz helyzeted, (teszem azt azért, mert a veszteségeken túl igenis VAN pénzed, az átlagmagyarhoz képest nem is kevés, és TUDOD támogatni a szüleidet... stb..)
A minap az óvodában vártam hogy meguzsizzanak a gyerekek, és addig is szóba elegyedtem egy nagymamával.
Gondolom nem sokszor van alkalma beszélgetni, mert láttam hogy nagyon hálás érte, és rögtön elég velős információ halmazt zúdított rám.
Kezdte ott, hogy a lányát elhagyta a férje, és ottmaradt egyedül a lakáshitellel és két gyerekkel. A lánya fizetése most éppen elég a hitelre, így 4-en (értsd: négyen) kell hogy megéljenek az ő 57000 ft-os nyugdíjából. Éppen 2-a volt, a nyugdíjakat 12-én kapják, és azt mondta párszáz forintja van, hogy ételt vegyenek erre a 10napra..
EZ egy iszonyat, hogy emberek így élnek. Nem az a probléma, hogy 265 a HUf, hanem az hogy a pici gyereknek nincs mit ennie ha hazamegy az oviból!!!!!!
Én őrületesen elszégyeltem magam, azért hogy úgy élek, ahogy és mégis panaszkodom. Mégis mindig van valami amit rossznak értékelek. Szóval kedves Euroman, remélem nem bántottalak meg, de nyisd ki végre a szemed, és nézz körül a világban.