Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ozzy_ Előzmény: #20539

Egyetértek. Szerintem is a nemzetközi hangulat az, ami leginkább befolyásol. Amikor itthon elkezdődött, az osztogatás 2002-ben utána két évvel a gazdasági szakembereknek már látniuk kellett, hogy túlköltekezett az állam és mégis 2004-ben indult meg a bull piac, ami 2007 közepéig tartott. Még az őszödi beszédet is túlélte kisebb visszaeséssel. Ebből csak azt a következtetést tudom levonni, hogy ami itthon megy a kutyát nem érdekli. Amíg kint happy van, addig megyünk fel, ha meg szomorkodnak, akkor mi is.

Nyílván mint kis ország, kis tőzsde néha megpróbálnak manipulálni, mint most is hogy agyon shortolták az OTP-t, de apánk tett érte, hogy visszahelyezze a piaci szintre és most már újra a piac a befolyásoló.

Én ezt látom benne. Amígy nincs államcsőd, vagy valamelyik broki meg nem találja megint, hogy itt valamit agyon kéne shortolni/longolni, addig együtt fogunk menni a piaccal. Az ilyesfajta spekulációkat pedig sztem továbbra is hárítani fogja apánk. Erre számítanak is a brokik, úgyhogy én a magam részéről OTP-ben nem várok további erős shortokat. Ha minden piac esik mi is fogunk, de ha az általános hangulat nem lefelé mutat, akkor most már nekünk se kéne esni.

Itt most nem DT-s gondolatokat írtam le, hanem mondjuk napos grafikonon értve.

http://www.bet.hu/magyar_egyeb/charts/bux_historikus