Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Nyitó

banyaiz Előzmény: #205270

nehéz tanácsot adni így ismeretlenül , de amit olvastam tőled az alapján egy-két gondolat.

Először is Ft shortról, azt írod részvény piacot túl kockázatosnak érezted ezért inkább ebbe tetted, hát ezen is lehet veszíteni , ha úgy alakul, de ha nem használsz tőkeáttétet megnézed elmúlt néhány évet kb 230-320 között mozgott. Tételezzük fel elmegy 290-ig nyersz kb 270 körüli beszálló esetén szűk 10%-ot, vagy buksz kb ugyanennyit ha rossz irányba megy és lezárod, viszont előbb utóbb euró lesz Mo-n is szóval beteheted kamatozni vhová euróban aztán amikor kedvező az árfolyam kiszállsz, ha nem akarsz pörögni rövid távon.

Diploma stb, vsz ne sajnáld azt, hogy diplomás lettél szerintem kicsit másképp látod így a világot mintha egy érettségi után, vagy szakma után dolgozni kezdtél volna pénztől függetlenül. Külföld , elég szomorúan olvasom, hogy még itt ezen az oldalon is mennyien vágyakoznak külföldre főleg pénz miatt. Világlátás, szélesedjen a látókör azért még megérteném, de azért, hogy egy havi fix vmivel több legyen és ugyanazt az életmódot folytatod mint itthon alkalmazottként, hát sok vonzó dolgot nem látok benne, de nem akarok ebben ítélkezni, lehet másképp látnám én is más helyzetben lennék. ..