Re: Nyitó
Euroman Előzmény: #205257először nem értettem, hogy mire érted, mert semmit nem írtam csupa nagy betűvel, ami itt a neten ugye a kiabálást jelenti...aztán rájöttem mire érted. Én egy senkiházynak tartom,mert ha nyugati QE nincs, akkor ugyanúgy semmit nem ért volna el, mint gyurcsány...másrészt az egész vagyonát lopással, csalással szerezte...kezdve a libás dolgoktól a dataplexen át egészen a wallis-os mtv és más székházak ügyéig...szülei kb 17 céget alapítottak és vittek csődbe, aztán lepattantak Ausztriába...oszkó meg most a nagy hős, a deloitte-nél meg adóparadicsomba segítette a cégeket...ugyan, hagyjuk már.
Más...a közüzemi díjat nem fizetők száma így is rekord szinten van, mi lesz még a gázár emelés után? a fél országot kilakoltatják? a 16-17 % is borzasztó, de akinek 45 %-kal emelkedik, az mit csinál? és az energia hivatal még mesterségesen gerjeszti is a helyzetet...kíváncsi leszek itt is egyszer elszakad-e a cérna, mint a görögöknél, vagy itt mindent meg lehet tenni?
én egyet tudok...van nekem egy excel táblám (több is van, mert a statisztikát egyetemen is szerettem, és mai is), amiben minden költséget vezetek....és 2009-ben annyi volt a gázszámlám, mint amennyiből 2005-ben az összes rezsit (gáz, víz, villany, telefon) ki tudtam fizetni, pedig ugyanaz a ház, ugyanazokkal a lakókkal és fogyasztási szokásokkal...az én egyéni pechem, hogy mivel főnököm finoman szólva nem kedvel, ezért 8 éve nem kaptam fizetésemelést...de aki kapott az sem állhat sokkal jobban...és erre még emelni? ahogy Kissherceg néha az emelkedésre mondja: hova már?