Re: nincs cím
Kamilkov Előzmény: #20506Szia Bud! (szintén az egyik kedvenc filmem! :))
Akkor - szokás szerint - jönnek a kérdések! :D
1. Ha van saját részvényem, akkor nem kell tőkeáttét, szerződésmódosítás stb. ugye? Mert akkor tul.képpen a sajátjaimmal csinálom azt amit akarok.
2. Én a KBC Equitas-nál vagyok. Ozzy válasza szerint (ha jól értettem) nem lehet mondjuk otp-t shortolni, mármint azt ami nem az enyém. Gondolom vmi mást lehet? (nem kell lebeszélni, nem akarok, csak hajt a tudásvágy! :))
3. Visszatérve az eredeti kérdéshez: ki a fene veszi meg mondjuk hétfőn az oti részvényem 5000 Ft-ért?! És ha mégis, akkor miért shortolom, hiszen bőven nyerőben adtam el?
4. Mi az hogy megveszik helyettem? Ha már eladtam akármennyiért a saját részvényeimet (és bár nem vásároltam vissza), ez miért számít?
Nem kéne nekem egy külön topik inkább Kamilla hülyeségei címmel? :)))
Egyébként ezt próbáltam volna megtenni, múlt héten volt 2100-es otp-m egyik nap, de az elemzéseket olvasva úgy betojtam, hogy másnap eladtam 1850-en. Azóta sem vettem vissza alacsonyabb áron. Ez volt az én első (fél)shortom!
Ha jól emlékszem a pénteki hozzászólásokra, te is átvitted hétfőre az oti rv-eidet. Én is, mert 2100-en vettem és nem akartam megint bukni (ez jól összecseng az előzőkben leírt vételem-eladásommal, mi? Jézusom, de béna vagyok!)
Szóval, ha hétfőn beborul, akkor érdemes szerinted megszabadulni tőle és aztán olcsóbban visszavenni v. tanulva a múltkoriakból inkább "nyugodtan" kivárni?
Remélem nem fárasztottalak le teljesen, viszont iszonyú jó szombati program a béna kérdéseimre válaszolni, nem? :-)