Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Brókerek"

bajkusz

Érdekelne a véleményetek erről a botrányról! Megnéztem, nem találtam fórumot még a témában. Persze lehet, hogy nem is érdemes rá szót pazarolni, de sok kisbefektető állítólag bedőlt nekik.

Engem is rendszeresen hívogatott és mindig ugyanaz a csaj tőlük. Ami furcsa volt, hogy mindig ugyanazt a szöveget darálta és nyilvánvalóan fogalma sem volt róla, hogy már századszor hív fel... soha nem változott a szöveg, kivéve, hogy más más részvényt ajánlgatott meglehetősen agresszíven.

Nyilván, hogy csakis Phylaxia részvényt vennék, ha lenne fölösleges 30 - 60 vagy 90 millióm, ez nem is kérdéses :-), de hihetetlen, hogy rengeteg sikertelen "üzleti ajánlat" után is hívott és hívott újra meg újra.

A hírek szerint azért volt, akit nem sikertelenül győzködtek. A magam részéről nem tudom sajnálni azokat akik ennek bedőltek, túl mohók lehettek... de az örök kérdés megint az, hogy "Hol van a PSZÁF?" és a válasz nem a Krisztina körút 39.... szerintem.

Ez egy érdekes cikk a témában és van egy szuper videó is benne :-)

http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/02/24/fel_eve_vizsgaltak_a_capital_partnerst/?rnd=273