Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Ozzy_ Előzmény: #196019

Múltkor Árpád-Hídnál faszi nem lépett a fékre pirosnál és vonóhoroggal belém csúszott. Csak a rendszámtartó reccsent meg, de ezt akkor még nem tudtam. Először, mikor láttam, hogy gurul hátra nyomtam a dudát, mint a bolond, de nem hatott semmit.

Amikor megállította a lökhárítóm, akkor kipattantam nagy hévvel odamentem, azt látom két kancigány ül benne. Na mondom itt végem. De gondoltam itt már nincs mit veszíteni, úgyhogy szóltam neki, hogy rámgurult. Erre ők, ááá, dehogyis ők nem gurultak sehova. Hát mondom, akkor gyere azt nézd meg. Ő meg továbbra is mondja, hogy ő ugyan sehova nem gurult. Közeben kicsit előre ment és épp mikor kimondta, hogy sehova nem gurult, akkor ment neki másodszor a lökhárítómnak.

Na erre felment a húgy az agyamba, gondoltam, ha meg akarnak verni úgyis megvernek, de gyáva népnek nincs hazája én akkor is próbálkozok. Úgyhogy kitört belőlem az üvöltés, hogy most azonnal előveszi a betétlapot, vagy asszony már hívja is a rendőröket.

Egyik faszi kiszáll, hátrajön, megnézi. Látjuk csak a rendszámtartó tört el, a lökhárító csak addig nyomódott, amíg a vonóhorog nyomta, utána visszaállt a műanyag és sértetlen. A csávó mondja, hogy nincs ideje 5000 és megbeszéltük. Gyors fejszámolás: rendszámtartó 500Ft, nem vertek meg és biztosítóba se kell menni. Eltettem a lét azt gyia =)

A végén azért remegett a lábam. Meg kellett állni egy kicsit pihenni =)