Re: ursika tuti tippjei :o)
Kissherceg Előzmény: #185137Én nem akartam minősítegetni se az ötletet, se semmit. Eleve az ilyen oldalakat fenntartókat sem. Összes ilyen oldalt működtetőnél tudunk jobb tradereket, innentől kezdve hiszékenységre és reményre mennek, elhiszem, hogy jól kereskednek, de ha meg annyira semmi szükség jótékonykodni 15kért vagy 20ért.. Persze évi 1-2milla bevétel ebből jó dolog, van miből fedezni az esetleges buktát és fizetni a hitelt...
Csak vhol nem korrekt, akiktől tanultak bármit is, mit fizettek. ARP, Laurion vagy számos jó trader, még itt a fórumon is, nem azért vannak, hogy kihasználják az újakat és a balekokat, hanem egyszerűen tudják kik voltak, honnan indultak és egyszerűen van bennük segítőkészség. Nem hiszik magukat megváltónak, hanem tradelnek, ahogy gondolják, pozit beírják előre indokkal és ennyi. Nem eszüket játszák, hogy ők aztán **** nagyot találtak ki.
Ha meg valaki akkora zseni, úgyis felveszik alapkezelőnek vagy pozíciói után megkeresik kezeljen x pénzt, ha meg nem, akkor pedig kuruzsló... Egyszerű ez, nyilasi se kéreget blogjában, csak oda írta vkit érdekel keresse meg.
Nekem is akartak pénzt adni, de azért legyen már az emberben minimális felelősség érzet.