Re: ursika tuti tippjei :o)
Dr. ursi Előzmény: #183923szia JP.
a megadott címen nem is lesz semmilyen infó, azt leírtam itt, ami a lényeg, vagyis fizess, ha meg akarsz valamit is tudni a piaci gondolataimról, trédjeimről.
1. túl sokat képzelsz rólam :o)
2. minden beletartozik: deviza, részvény, index, áru, kötvény, még az alapok is :o) sőt még opciók is !
3. azt hogy sokan kérdik mit csináljanak ezzel vagy azzal; kérdik ezt előre vagy éppenséggel már utólag; hát leszek oly kedves és majd megmondom nekik :o) perkálás után.
ahogy azt is sokan kérdik mit gondolok erről vagy arról a poziról, belépjen ? vegyen ? eladjon ? meddig fog menni ? stb.
4. senki se fizet előre ilyen hosszú időre, ha esze van :o) mert az nyilván relatíve több és előre finanszíroznának engem :o) és mi van ha vacak, amit írok, nemhogy egy hétig, de fél évig :o) akkor jóval többet bukik relatíve. egy hét tehát bőven elég, mert ha megjátssza a tippet (amit persze én is megkötök, mert tréd tippnek csak olyan van beírva), akkor egy hét alatt bőven láthatja, hogy a számlája gyarapodott -e vagy sem; és eldöntheti, hogy előfizet -e a következő hétre vagy Uram bocsá egy hónapra :o)
ettől függetlenül persze előfizethetsz egy évre is :o))) előre.