Re: nincs cím
hosszhuszár Előzmény: #180666Ezeket a javításokat, a kiszállást, mind garanciában kellett volna,hogy csinálják.
Ha elhasználsz még egy nokia akkumulátort, és a szervízvezető felettesévek beszélgetsz, minden költség nélkül megcsináltak volna mindent.......ez biztos!
Minden márkaszervíz ilyen sajnos, tisztelet a kivételnek!
Ha nem erőszakos, rámanős az ügyfél, leveszik....Én dolgoztam szervízben, tudom hogy mennek a dolgok, jó, nem mostanában, de a morál nem sokat változott....
Ilyenek voltak akkoriban a munkalapon:
Gumi levegő csere, stb....javítottunk, zsiguli váltót, amire azt mondtuk az ügyfélnek, hogy javíthatatlan, egy nyeles tengely csapágyat kellett kicserélni, pár ezer forint volt akkor, a váltót lefestettük, és újként adtuk el az ügyfélnek, persze mindezt feketén......
Egyébként a merci szervízek pénzlehúzós rablók.
Én nem fizettem soha a kasszánál, volt emberem, akivel mindent el tudtam intézni, jó áron....
Haverom bevitte a kocsiját, hogy nem megy a klíma....azt mondták klíma kompresszor csere, 250k.
Hívott engem, mondtam, ne endegjen hozzá nyúlni.
Bementem vele, beszéltünk emberemmel, bevitték az autót, 15 perc múlva kint volt, kész lett, egy vezeték volt leszakadva a kompresszorról, pénzt nem kért a javításért.....
Ilyen is van....